detector.media
28.03.2019 19:39
«Україна» покаже прем'єру фільму «Нульовий цикл»
«Україна» покаже прем'єру фільму «Нульовий цикл»
Прем'єра художнього фільму «Нульовий цикл» на каналі «Україна» відбудеться 31 березня о 16:50.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головна героїня картини – 40-річна Марина, вона заміжня за архітектором Вадимом, у них начебто все добре, але немає дітей. При цьому 20-річна сестра Марини по батькові – Світлана – народила доньку Соню і хоче від неї відмовитися. Марина вирішує, що дитина вдихне нове життя в її шлюб. Але раптом Вадим заявляє, що йде від неї до вагітної коханки.

Марина дістає свій диплом архітектора і влаштовується на роботу, а також удочеряє Соню. Але через два роки в її житті знову з'являється Світлана і заявляє, що хоче забрати дитину. Тепер сестрам доведеться прийняти головне рішення – з ким залишиться дівчинка.

У фільмі зіграли: Ксенія Лаврова-Глінка, Олександр Кобзар, Ігор Ботвін, Олена Турбал, Оксана Жданова, Світлана Прус, Олександр Ярема, Сергій Кияшко та інші.

Режисер-постановник – Андрій Сілкін. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Авторка сценарію – Марія Рождественська. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко, Елла Бобленюк, Андрій Танабаш.

Виробництвом на замовлення каналу займалися компанії «Фільмстрім» і «Vileton Films». Зйомки проходили в Києві і Київській області.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» знімає міні-серіал «Кровна помста». У центрі сюжету – історія чоловіка, який намагається знайти і покарати людей, винних у смерті його прийомних батьків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY