detector.media
28.03.2019 15:39
Журналіст «Укрінформу»: Представник Viasat пропонував підключити російські канали
Журналіст «Укрінформу»: Представник Viasat пропонував підключити російські канали
Журналіст «Укрінформу» Георгій Тихий заявляє, що майстер з налаштування компанії Viasat пропонував підключити російські канали.

Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Настройщик компанії «Віасат» Олег Коломійчук був у нас ще наприкінці лютого. Поміняв тюнер і налаштовував його. Він спитав, чи підключити російські телеканали. На що, звісно, отримав категоричну відповідь «ні» (ну і шок від самого питання). Він ще сказав щось на зразок «а чому, там же цікаві передачі є», - пише Георгій. Він додав, що у його сім’ї майстрів з налаштування тюнерів немає як і бажання дивитись російські канали.

«Тобто станом на зараз ситуація виглядає так, що настройщик компанії «Віасат» не лише наполегливо пропонував підключити російську пропаганду, а ще й зробив це ПОПРИ категоричну відповідь «ні», - вважає він.

«Детектор медіа» звернувся до компанії Viasat з проханням прокоментувати цю інформацію.

 Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення здійснить моніторинг супутникового провайдера Viasat у відповідь на пост у «Фейсбуці» журналіста «Укрінформу» Георгія Тихого про трансляцію заборонених російських каналів.

Компанія Viasat заявляє, що не має у своїх пакетах заборонених російських каналів, і додає, що нелегально підключити заборонені російські канали можна незалежно від провайдера. Інформацію, оприлюднену Георгієм Тихим, у компанії назвали «відвертим наклепом».

Фото з «Фейсбуку» Георгія Тихого

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY