detector.media
28.03.2019 13:48
Нацрада призначила представників у Києві, Кіровоградській та Харківській областях
Нацрада призначила представників у Києві, Кіровоградській та Харківській областях
28 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення за результатами конкурсу на вакантні посади призначила представників у Києві, Кіровоградській та Харківській областях.

Представником Нацради в Києві стала Анастасія Скрипченко, у Харківській області – Марія Андреас, вони є новими людьми в апараті регулятора. Представником у Кіровоградській області став Сергій Каракулін, який працював на цій посаді з грудня 2014 по грудень 2018 року. Усіх їх призначено на чотири роки.

Зазначимо, що в Києві та Кіровоградській області на конкурс подалися по одній кандидатурі, претендентів у Харківській області було четверо, а пані Скрипченко набрала найвищий бал за результатами конкурсу.

Також Нацрада звільнила двох своїх представників у зв’язку із завершенням строку їх контрактів: Петра Цеголка у Львівській області з 1 квітня та Любов Нечипорук у Чернівецькій області з 10 квітня.

Нагадаємо, у грудні-січні у зв’язку із завершенням строку контрактів Нацрада звільнила таких представників: Сергія Каракуліна в Кіровоградській області, Євгена Маслова в Харківській області, Степана Родича у Волинській області. Також із Нацради звільнилася за власним бажанням представниця в Києві Марія Звягольська.

Невдовзі має відбутися конкурс на посади представників у Волинській, Львівській і Чернівецькій областях. Також регулятор має провести конкурс на посаду представника в Запорізькій області, оскільки 18 березня помер представник Нацради Володимир Кучугурний.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY