detector.media
28.03.2019 13:05
Роман Бондарчук зняв кліп на пісню «ДахиБрахи», що стала саундтреком його фільму «Вулкан»
Роман Бондарчук зняв кліп на пісню «ДахиБрахи», що стала саундтреком його фільму «Вулкан»
Дебютний ігровий фільм Романа Бондарчука «Вулкан» вийде в прокат 4 квітня 2019 року.

Про це повідомляється на сайті Держкіно. 

Кліп знято на пісню «Пливе човен», яка звучить у фільмі та яку переспівав український гурт «ДахаБраха». 

У п'ятихвилинному відео показані кадри зі стрічки, а також зі знімального майданчика.  

«Вулкан» вийде в прокат 4 квітня. Дистриб'ютор - кампанія UFD.

Стрічка є копродукцією України, Німеччини та Монако. З українського боку виробництво фільму «Вулкан» здійснила кінокомпанія «Тато Фільм» (продюсерка Олена Єршова) і ГО «Південь» (продюсерка Дар'я Аверченко) за підтримки Держкіно. 

За сюжетом, головний герой Лукас переживає кризу середнього віку. Він працює перекладачем у київському офісі ОБСЄ і вирушає на кордон з Кримом у складі моніторингової місії. Після декількох дивних збігів обставин Лукас залишається сам у маленькому містечку і врешті опиняється в хаті місцевого дивака Вови. Наслідуючи його, Лукас повільно занурюється у світ, який виходить за межі уяви. У ньому речі виглядають повністю відірваними від будь-якої логіки чи структури. В цих дивних місцях, де кожен день може стати останнім, Лукас отримує шанс почати життя спочатку.

Головну роль у фільмі виконав український звукорежисер Сергій Степанський, для якого це дебютна роль у кіно.  

Як писав «Детектор медіа», світова прем’єра стрічки відбулася в рамках конкурсної програми East of the West 53-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. Національна прем’єра пройшла в рамках Міжнародної конкурсної програми 9-го Одеського кінофестивалю. Фільм має активне фестивальне життя, здобув Гран-прі фестивалів у МароккоВірменіїХорватії, виборола призи в Білорусі та Китаї, має спеціальну відзнаку журі на кінофестивалі в Індії тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY