detector.media
27.03.2019 15:21
Star Media презентувала серіал «Принцип насолоди» на фестивалі у Франції
Star Media презентувала серіал «Принцип насолоди» на фестивалі у Франції
Продакшн-компанія Star Media представила копродукційний проект «Принцип задоволення» («The Pleasure Principle») на панельній сесії міжнародного фестивалю серіалів Series Mania.

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Це перша офіційна презентація серіалу на міжнародному ринку, розрахована на представників глобальних і локальних мовників і платформ по всьому світу.

Як писав «Детектор медіа», 10-серійна кримінальна драма «Принцип насолоди» режисера Даріуша Яблонського про роботу слідчих – копродукційний проект України, Чехії та Польщі. За виробництво в Україні відповідає кінокомпанія Star Media. . 

За сюжетом, слідчі з трьох країн розслідують вбивства, які відбулися в цих країнах одночасно. Незабаром з'ясовується, що вбивства пов'язані однією історією, і слідчі об'єднуються в одну групу.

У серіалі актори розмовлятимуть англійською мовою в спільних із зарубіжними колегами сценах. В Україні серіал буде озвучено державною мовою. 

Українського слідчого зіграв актор Сергій Стрельников, його начальника –Станіслав Боклан, кримінальну журналістку – Дарія Плахтій, а паталогоанатома – Наталія Васько.

Нагадаємо, проект серіалу «Принцип насолоди» став одним із переможців конкурсу фільмів патріотичного спрямування Міністерства культури України. Star Media розкрила загальний кошторис проекту – понад 5 млн євро, та вартість української частини виробництва – 25 млн грн, з якої в держави продюсери просили половину, тобто майже 12,5 млн грн.

У Чехії «Принцип насолоди» покаже Центральне телебачення, в Польщі – канал Canal+. Також команда серіалу має домовленості з німецькою дистриб’юторською компанією Beta Film, яка займатиметься продажем проекту в інші європейські країни.

Фото: Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY