detector.media
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
26.03.2019 12:11
Мазур vs Ткаченко через Зеленського

В кулуарах «плюсів» кажуть Алла Мазур намагалася не допустити записане заздалегідь інтерв’ю з коміком Володимиром Зеленським для підсумкової за тиждень ТСН. Вона нібито аргументувала це тим, що інтерв’ю слабеньке і садить інтерес глядача до програми. Але генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко нібито наполіг на тому, щоб воно з’явилося в ефірі.

До того комік і за сумісництвом кандидат у президенти кілька разів обіцяв прийти на прямий ефір до журналістів і не виконував обіцянки. Чому? Це очевидно. Комік на політичну тематику самостійно двох слів зв’язати не зможе. Він є продуктом телевізійних політтехнологій. Як хтось казав: покажи по телевізору задницю і в неї знайдуться прихильники.  Алла Мазур, скоріш з все, не хотілося виглядати як підставка для мікрофону, яка організовує теплу ванну недолугому кандидату. Але довелося.

Якщо врахувати, що «плюси»  з посиланням на російські ЗМІ розповіли про те, що Петро Порошенко вбив свого брата, то доводиться констатувати, що пристойний колись телеканал перетворився на бойовий листок з підтримки їхнього головного клоуна і мочилова його конкурента Петра Порошенка.

Згадується 2004 рік, коли вісім журналістів телеканалу звільнилися на знак протесту проти цензури, запровадженої тодішньою адміністрацією президента. А решта колективу публічно вибачалася за свою брехню і обіцяла більше так не чинити. Тепер же весь вилився в кулуарні виступи Алли Мазур.

Аналогічні позиції займають ЗМІ, які агітують за інших кандидатів. Правда, до вбивства родича кимось із кандидатів вони не опустилися. Однак, вони ще матимуть можливість себе проявити. Дуже схоже, що журналістика в Україні здулася. Ну значить напівграмотний Зеленський для нас – гідний президент. Ми його заслужили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY