detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
25.03.2019 19:58
Multiplex інвестує кошти в п’ять фільмів виробництва Film.ua
Multiplex інвестує кошти в п’ять фільмів виробництва Film.ua
Мережа кінотеатрів Multiplex та кінокомпанія Film.ua Group заявили про довгострокове стратегічне партнерство, в рамках якого спільно випустять п'ять фільмів.

Про це стало відомо сьогодні, 25 березня, під час презентації, організованої компаніями Multiplex та Film.ua Group. 

Генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex Віталій Писаренко та співзасновник продакшн-компанії Film.ua Сергій Созановський оголосили про партнерські стосунки та розповіли, що спільно працюватимуть над випуском п'яти повнометражних фільмів виробництва Film.ua, дистриб'ютором яких на території України стане MMD UA (що входить в холдинг Multiplex).

Йдеться про:

«Кінотеатри в нашій країні залежать від голлівудських релізів. Ми хочемо розвивати українське кіно, національний продукт. Один із способів стимулювати появу національного продукту – інвестувати в цікаві проекти. Але, окрім інвестицій, ми можемо надати нашим партнерам свою експертизу, щоб разом розвивати ринок», – сказав Віталій Писаренко.

Нагадаємо, що Multiplex і Film.ua вже мають досвід співпраці – компанії разом випускали стрічку «Скажене весілля».

Крім того, на презентації було заявлено про відкриття нового кінотеатру Multiplex на сьомому поверсі київського ЦУМ. Віталій Писаренко та Сергій Созановський заклали у фундамент нового кінотеатру капсулу з флешкою, де було записано відеозвернення гостей презентації про те, яким буде кіно через 50 років. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY