detector.media
25.03.2019 13:30
ProTV знімає для ICTV серіал за іспанським форматом
ProTV знімає для ICTV серіал за іспанським форматом
Продакшн-компанія ProTV розпочала зйомки нового серіалу «Закляті друзі» на замовлення телеканалу ICTV. Прем'єра планується на осінь цього року.

Про це повідомляє прес-служба ICTV. 

16-серійний комедійний детектив «Закляті друзі» розповість про двох детективів-напарників, які працюють над заплутаною справою у маленькому провінційному містечку. 

Головні ролі в ньому виконали литовець Джеймс Стратес та білорус Сергій Новицький.

Режисерами серіалу стали  Микола Каптан та Денис Яроцинський. За словами останнього, такий формат є новим для України. «Важко одразу сказати, що це за жанр: тут є елементи і містики, і комедії, і детективу. І все це приправлене ноткою англійського гумору. Ну і звісно, не обійшлося без любовної лінії», – коментує він.

Зйомки проходять під Києвом, на Victoria Film Studios. Режисер серіалу – Микола Каптан. Закінчити знімальний процес планують до кінця серпня.

У прес-службі ICTV «Детектору медіа» розповіли, що дія серіалу відбувається у «загубленому в часі містечку», сама історія є абстрактною і могла би статися де завгодно, тож ні місто, ні країна не називаються.  

Кожна серія триватиме 45-50 хвилин. Зйомки ведуться російською мовою. Серіал буде транслюватись згідно з українським законодавством.

ICTV планує показати  «Заклятих друзів» восени.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY