detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
22.03.2019 21:35
Держкіно виділило на проведення Docudays UA 2 млн грн
Держкіно виділило на проведення Docudays UA  2 млн грн
Це в п'ять разів більше, ніж минулого року.

Про це сказав голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко на відкритті 16-го Міжнародний фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, що відбулося в столичному кінотеатрі «Жовтень» сьогодні, 22 березня. 

«Цього року нам вдалося знайти трохи більше грошей на проведення фестивалю, підтримка Держкіно зросла в п’ять разів порівняно з минулим роком і склала 2 млн грн», – сказав він.

Нагадаємо, фестиваль Docudays UA триватиме в Києві до 30 березня включно. 

На фестивалі буде представлено 76 фільмів із 38 країн світу, з них – 27 українських. На Docudays UA приїде понад 190 учасників і учасниць, з них понад 115 гостей – іноземці. Цьогорічна тема – вплив цифрових технологій на свідомість людини.

Окрім кінопоказів, у рамках фестивалю пройдуть події індустріальної та правозахисної секцій. Детальніше – тут і тут

Основні локації фестивалю: кінотеатри «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19), «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40), креативний простір Izone (вул. Набережно-Лугова, 8). Окрім цього, у глядацькі дні, 29 й 30 березня, покази відбуватимуться в кінотеатрі «Boomer» (вул. М. Лаврухіна, 4) та мережі кінотеатрів КП «Київкінофільм».

Розклад показів – тут

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY