detector.media
22.03.2019 19:07
Грановський на телеканалі «Наш» взяв інтерв’ю в Азарова за допомогою системи доповненої реальності
Грановський на телеканалі «Наш» взяв інтерв’ю в Азарова за допомогою системи доповненої реальності
У програмі «Грані» каналу «Наш» ведучий, політтехнолог Володимир Грановський взяв інтерв’ю в колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова (керував урядом за президентства Віктора Януковича) за допомогою системи доповненої реальності та трекінгу, що дозволило віртуально перемістити екс-чиновника в студію телеканалу.

Як повідомляє канал «Наш» Володимир Грановський та Микола Азаров обговорили майбутні вибори президента в Україні, «проблему дуалізму української політичної системи», особисті взаємовідносини екс- прем’єра з чинним президентом Петром Порошенком та перспективу повернення Азарова в Україну.

Діалог між ведучим та колишнім прем’єром відбувався із затримкою, що свідчить про дистанційний зв’язок зі студією. Зокрема, Азаров відповідав на питання Грановського із запізненням. Також екс-чиновник значну частину інтерв’ю сидів, дивлячись в одну точку.

Політтехнолог Володимир Грановський раніше був одним із консультантів політичного ток-шоу «Український формат» на NewsOne, коли телеканал належав Євгену Мураєву. Зараз NewsOne належить соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку, а Євген Мураєв запустив телеканал «Наш».

Володимир Грановський вважається людиною, наближеною до Віктора Медведчука, з яким він давно співпрацює. Саме Грановському приписують авторство концепції про «три сорти українців». Ця концепція була запущена в інформпростір ще під час президентських передвиборчих перегонів у 2004 році, а взимку 2013-2014 років – успішно використана Росією проти України під час анексії Криму та початку військових дій на Донбасі.

Нагадаємо, 16 лютого в ефірі каналу «112 Україна», що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку, вийшла програма «Велике інтерв’ю», гостем якої був колишній прем’єр-міністр Микола Азаров.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY