detector.media
22.03.2019 19:06
Мінкульт додав у «чорний список» російську телеведучу Катерину Варнаву
Мінкульт додав у «чорний список» російську телеведучу Катерину Варнаву
Служба безпеки України заборонила російській акторці та телеведучій Катерині Варнаві в’їзд у країну на п’ять років ще у 2017-му.

Катерину Варнаву було внесено до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці, 21 березня, повідомляється на сайті Міністерства культури України.

Це означає, що відтепер на території України заборонено транслювати фільми та телепередачі за її участю. 

Як відомо, у 2014-2017 роках Варнава була колегою Сергія Притули у шоу «Хто зверху?» на Новому каналі. Потім її місце зайняла Леся Нікітюк, проте донедавна на каналі повторювали випуски шоу за участю Катерини Варнави.

Як повідомляв «Детектор медіа», 5 травня 2017-го стало відомо, що російській акторці та телеведучій Катерині Варнаві заборонили в’їзд в Україну на п’ять років. Судячи з усього, причиною заборони стало відео 2016 року, на якому учасниці Comedy Woman, в числі яких була й Варнава, співали пісню про Володимира Путіна під час концерту в окупованому Криму.

Нагадаємо, раніше Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила на шість місяців обмежити ретрансляцію російськомовного каналу з німецькою ліцензією «Наше любимое кино» через систематичні порушення українського законодавства: показ фільмів за участі осіб, які загрожують національній безпеці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY