detector.media
22.03.2019 15:51
«112 Україна» і NewsOne транслювали переговори Медведчука і Бойка з Медведєвим і Міллером
«112 Україна» і NewsOne транслювали переговори Медведчука і Бойка з Медведєвим і Міллером
Телеканали «112 Україна» і NewsOne у прямому ефірі транслював переговори делегації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» з прем’єр-міністром Російської Федерації та головою «Газпрому».

Як повідомляє сайт «112 Україна», делегація політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» на чолі з головою політради Віктором Медведчуком і кандидатом у президенти Юрієм Бойком, якого підтримує партія, проводили переговори «з низки економічних питань» з прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим та очільником «Газпрому» Олексієм Міллером. Переговори ініційовані українськими політиками.

Нагадаємо, що телеканали «112 Україна» і NewsOne належить соратнику Віктора Медведчука, народному депутату Тарасу Козаку.

Юрій Бойко заявив, що «економічні відносини між Україною та Росією украй важливі для нашої економіки», важливими є повернення українських товарів на російський ринок, співпраця в газовій сфері. Віктор Медведчук звинуватив «єврореформаторську владу» в злиднях українців. За його словами, предмет зустрічі - прямі поставки російського газу «Газпромом», що знизить тарифи на газ в Україні.

Нагадаємо, що законодавство України визнає Російську Федерацію державою-агресором.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY