detector.media
21.03.2019 18:38
НТН запускає чотири нових проекти власного виробництва
НТН запускає чотири нових проекти власного виробництва
У лінійку нових проектів увійшли програми про медицину, фінанси, таємниці світу, а також соціальне реаліті із «порадами на всі випадки життя».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Так, 26 березня на НТН відбудеться прем'єра медичного проекту «Будьте здорові». Його мета - розповісти про важливість профілактики захворювань, новини в медицині, наслідки самолікування, проблеми харчування та тенденції здорового способу життя, а також пояснити методи лікування і реабілітації. Вестиме програму Марія Гудзик. До неї у студію приходитимуть як лікарі, так і люди, які змогли перемогти хвороби.

27 березня НТН покаже прем'єру проекту «Вартість життя». Це публіцистичний тележурнал про події в суспільстві та економіці України. Фінансові питання, що хвилюють практично всіх українців, фінансові проблеми, з якими нам всім доводиться щодня стикатися. Ведучий програми - Ян Іванишин. У програмі за участю експертів обговорюватимуть «фінансові питання, що хвилюють практично всіх українців, фінансові проблеми, з якими нам всім доводиться щодня стикатися» та як їх подолати.

28 березня стартує  соціальне реаліті «Правда життя». Як анонсують на каналі, у проекті будуть унікальні рекомендації і поради на всі випадки життя, які допоможуть зробити життя простішим і безпечнішим.

«Як не попастися на виверти шахраїв, як правильно поводитися під час пожежі, що робити, якщо на дорозі вам загрожує водій-хам, як зберегти здоров'я на прийомі у косметолога, як врятувати себе і оточуючих під час надзвичайної ситуації. Цими та багатьма іншими знаннями і навичками, спільно із запрошеними експертами, поділиться ведучий програми Сергій Бурлаков», - йдеться в повідомленні прес-служби.

29 березня відбудеться пре'єра програми «Таємниці світу» із ведучим Максимом Синчуком. У програмі обіцяють розповісти «історії про маніпуляції нашим розумом, неймовірні наукові теорії, ексклюзивні інтерв'ю, сенсаційні факти». Наприклад, чому лялька Барбі - блондинка, а погода «стала небезпечною для людини».

Усі прем'єри вийдуть в ефір о 19:30.

Раніше повідомлялось, що «Інтер» запускає споживацьке ток-шоу з Олександром Лук’яненком у денному слоті буднів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY