detector.media
21.03.2019 16:49
«1+1» покаже прем’єру «Слуги народу – 3» за чотири дні до виборів
«1+1» покаже прем’єру «Слуги народу – 3» за чотири дні до виборів
Телеканал «1+1» покаже прем’єру трисерійного комедійного серіалу «Слуга народу – 3» з Володимиром Зеленським 27 березня о 20:45.

Про це повідомила прес-служба каналу.

Головну роль у серіалі про вигаданого президента України Василя Голобородька грає художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який є кандидатом у Президенти України на виборах, що відбудуться 31 березня 2019 року.

Протягом останніх тижнів «1+1» показував повтори попередніх сезонів серіалу «Слуга народу».

Як писав «Детектор медіа», 21 березня стало відомо, що Державне агентство з питань кіно видало серіалу прокатне посвідчення.

«За сюжетом у житті країни наступають темні часи: Василь Голобородько знаходиться у в'язниці за звинуваченням в організації державного перевороту. Президентську присягу приймає Дмитро Суриков. І він – тільки перший персонаж у низці темних особистостей політики, крізь яку доведеться пройти українському народові», – анонсує прес-служба каналу.

Серіал знято студією «Квартал 95». Режисер-постановник – Олексій Кірющенко. Оператор-постановник – Сергій Кошель. Продюсери: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір, Олексій Кірющенко. Автори сценарію: Андрій Яковлєв, Олексій Кірющенко, Юрій Костюк, Юрій Микуленко, Дмитро Григоренко, Валерій Жидков, Андрій Ільков, Андрій Нестеров, Андрій Авсеюшкін, Олексій Жук.

Головні ролі у стрічці виконали Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Станіслав Боклан, Ольга Жуковцова, Олена Кравець, Валерій Жидков, Міка Фаталов, Олександр Пікалов, Юрій Крапов.

Перший сезон комедійного серіалу «Слуга народу» вийшов на «1+1» восени 2015 року, другий – восени 2017 року.

2 грудня 2017 року, через два роки після виходу в ефір першого сезону серіалу, було зареєстровано партію «Слуга народу», яка і висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти в 2019 році.

Комітет виборців України вважає, що фільм «Слуга народу – 3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

Про те, чи вважають серіал передвиборчою агітацією юристи та політтехнологи читайте в матеріалах «Виборці голосують не за Зеленського, а фактично за Голобородька» та «Чи є шоу Зеленського агітацією? Медіаюристи згадують про критерії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY