detector.media
20.03.2019 16:14
«Крим.Реалії» запустив подкасти
«Крим.Реалії»  запустив подкасти
Команда «Крим.Реалії» запустила подкасти на платформах iTunes, Castbox, Soundcloud.

Про це йдеться на сайті проекту.

Щотижня там виходять прем'єри трьох програм: сатиричне шоу «Кримський.Пармезан», вибрані інтерв'ю з ефірів «Радіо Крим.Реалії» «Кримська розмова» і подкаст «Слушай сюда», в якому автори розповідають про свої тексти, які вийшли на сайті.

 «Подкасти – формат, що набирає популярності в Україні та сусідній Росії, і, звичайно, ми не могли пройти повз. Це не те ж саме, що радіо, це скоріше аудіоблог, за допомогою якого «Крим.Реалії» говоритиме не тільки про політику і проблеми, з якими стикається Крим, а й розповідатиме історії з життя простих кримчан», – розповів головний редактор «Крим.Реалії» Володимир Притула.

Розділ «Подкасти» з'явився і на головній сторінці сайту. Щоб підписатися користувачі мобільних телефонів з системою Android можуть використовувати додатки Castbox або Soundcloud, власникам техніки Apple вони доступні в додатку Podcast.

Нагадаємо, «Крим.Реалії» – кримський проект української служби Радіо Свобода – стартував у березні 2014 року, після анексії Росією Кримського півострова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY