detector.media
20.03.2019 15:52
«Інтер» щонеділі показуватиме світові документальні проекти, озвучені Данилевичем
«Інтер»  щонеділі показуватиме світові документальні проекти, озвучені Данилевичем
З 24 березня щонеділі «Інтер» транслюватиме світові документальні проекти, які українською озвучив ведучий каналу Андрій Данилевич.

Про це повідомляє прес-служба.

Зокрема, 24 березня в ефір вийде документальний проект «Сміття» (англ. Trashed, США) про проблему забруднення навколишнього середовища. Головний герой документального проекту - актор Джеремі Айронс - подорожує по світу, вивчає проблеми, пов'язані з утилізацією відходів в різних країнах, намагається дізнатися і розтлумачити глядачеві шляхи їх вирішення.

У наступну неділю - 31 березня канал покаже проект «Цукор» (англ. That Sugar Film, Австралія). Стрічка про те, як мода на «здорове харчування» насправді призводить людство до ожиріння. Австралійський режисер і актор Деймон Гамо знімає на камеру свій експеримент,  під час якого він харчується виключно їжею, яка має маркування «корисно для здоров'я», щоб розкрити глядачам «гірку правду про цукор, який прихований в здорової їжі».

Також незабаром в ефір вийде документальний проект «Дім» (англ. Home, Франція). Це спільний проект режисера Люка Бессона і фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана. Ця стрічка про те, як за останні півстоліття змінилася Земля під впливом технологічного прогресу і значного збільшення населення.

Андрій Данилевич  розказав, що це не перший його досвід озвучування документальних та художніх фільмів: «Це робота, від якої я отримую задоволення. Свого часу я займався цим професійно і нудьгував по цьому заняттю».

Нагадаємо, 26 березня «Інтер» запускає споживацьке ток-шоу «Правила виживання».

 

Фото надане прес-службою «Інтера»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY