detector.media
20.03.2019 14:01
До 10 травня – прийом заявок на журналістський конкурс про земельні ресурси ОТГ
Конкурс на найкращий матеріал, який висвітлює питання важливості обліку та ефективного використання земельних ресурсів ОТГ для покращення можливостей власного економічного розвитку, проводиться Програмою місцевого системного розвитку в межах Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Восени 2018 року Програма Місцевого системного розвитку розпочала роботу з 79 ОТГ з 6 областей України. За посиланням можна ознайомитися з інформацією про Програму та переліком громад, з якими вона працює.

Інноваційна програма розвитку спроможності об’єднаних територіальних громад в управлінні земельними ресурсами та залученні інвестицій – «Програма місцевого системного розвитку» має на меті допомогти ОТГ у таких сферах:

Мета конкурсу:

Формат та умови участі:

Учасники не обмежені ані у форматі, ані в тематиці. Це може бути відео-, аудіо- чи текстовий матеріал, репортаж, новина, чи інформаційна довідка. Будь-що – те, що, на Вашу думку, може вигідно розповісти аудиторії про важливість та необхідні навички для ефективного використання земельних ресурсів в ОТГ.

Що ж до тематики, тут ви також вільні у виборі. Ви можете розповісти докладно про якусь одну ОТГ, де така робота ведеться або проведена (організатори нададуть таку інформацію) або, можливо, узагальнити в одному матеріалі все, що потрібно знати, і якими електронними інструментами (картами, сайтами) потрібно користуватися, щоб максимально ефективно проводити облік земельних ресурсів та потім планувати їх подальше використання .

Для цього пропонуємо ознайомитися з матеріалами про завдання програми і тими продуктами та перевагами, які отримають ОТГ від участі Програмі

Призи

Перше місце – участь у профільній навчальній короткостроковій програмі з журналістики у Києві. Програма також покриває проживання та транспортні видатки.

Друге та третє місце - електронні девайси, необхідні для журналістської роботи, наприклад, диктофони, смартфони, мікрофони і тд).

Критерії оцінки:

  1. Окрім творчої складової, значну увагу приділяємо фактологічній точності. 
  2. Матеріали мають бути максимально інформативними та просвітницькими з метою поінформувати ОТГ про важливість теми і шляхи вирішення проблем управління земельними ресурсами.

З усіх питань щодо конкурсу пишіть на е-пошту local-systems@eef.org.ua або – у приватні повідомлення фейсбук-сторінки Фонду Східна Європа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY