detector.media
20.03.2019 13:56
1+1 Digital проведе освітні івенти в Одесі, Харкові та Івано-Франківську
Відвідування подій – безкоштовне.

1+1 Digital анонсувала проведення формату 1+1 Digital Weekend 2019. У цьому році проект розпочнеться з серії освітніх заходів про технології та медіа в трьох містах України: 20-21 квітня – Одеса, 11-12 травня – Харків, 8-9 червня – Івано-Франківськ.

«ЗМІ більше не єдині хто виробляє контент – корпоративні блоги деяких українських компаній вже сьогодні можуть зрівнятися за переглядами з новинними сайтами. Тому тематика наших зустрічей об'єднує всіх, хто цікавиться створенням контентних проектів в інтернеті»,‒ зазначає діджитал-директор 1+1 media Анна Ткаченко.

У рамках трьох дводенних івентів спікери розкажуть про роботу сучасних ЗМІ та створення цифрових продуктів на перетині ІТ та медіа – від розробки проекту до монетизації контенту на різних платформах. Сьогодні запуск мультимедійних продуктів передбачає злагоджену роботу дизайнерів, розробників, маркетологів та журналістів, тому заходи розраховані на студентів та молодих фахівців, для яких важливо розуміти всі етапи роботи з контентними проектами в інтернеті.

Щоб приєднається до заходу, учаснику необхідно обрати зручне для нього місто та пройти попередню реєстрацію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY