detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
21.03.2019 16:40
Серіал Зеленського «Слуга народу – 3» отримав прокатне посвідчення
Серіал Зеленського «Слуга народу – 3» отримав прокатне посвідчення
Державне агентство України з питань кіно видало серіалу «Слуга народу – 3» виробництва студії «Квартал 95» посвідчення на право розповсюдження і демонстрування

Про це «Детектору медіа» повідомив голова Держкіно Пилип Іллєнко. 

«Ми видали серіалу прокатне посвідчення на довгий період. Ніяких підстав для того, щоби відмовити, в межах чинного закону про кінематографію, у нас не було», – сказав він.  

Посвідчення було видано вчора, 20 березня 2019 року. 

Нагадаємо, вихід серіалу виробництва студії «Квартал 95» «Слуга народу – 3», в якому вчитель історії став президентом країни, було анонсовано на березень цього року. Головну роль у серіалі виконує керівник студії «Квартал 95», актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що 2 грудня 2017 року, через два роки після виходу в ефір першого сезону серіалу, було зареєстровано партію «Слуга народу», яка і висунула Зеленського кандидатом у президенти в 2019 році. 

Комітет виборців України раніше зазначав, що фільм «Слуга народу – 3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

Про те, чи вважають серіал передвиборчою агітацією юристи та політтехнологи читайте в матеріалах «Виборці голосують не за Зеленського, а фактично за Голобородька» та «Чи є шоу Зеленського агітацією? Медіаюристи згадують про критерії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY