detector.media
18.03.2019 14:31
Новим «Ревізором» стала журналістка ICTV
Новим «Ревізором» стала журналістка ICTV
Новим обличчям соціального реаліті «Ревізор» на Новому каналі стала Юлія Панкова – журналістка та екс-ведуча проекту розслідувань «Інсайдер» на каналі ICTV. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Попередні два сезони проекту «Ревізор» вів ресторатор Микола Тищенко.

Кастинг тривав два місяці і складався з кількох етапів. Ним опікувалася шеф-редакторка проекту Анна Жижа, яка нещодавно вирішила залишити Новий канал.

«Досвід роботи Юлії журналістом-розслідувачем гарантує, що вона буде добиватися справедливості і відстоювати права споживачів… Чому саме дівчина, а не чоловік? Тому що коли на таку мініатюрну, гарну, молоденьку ведучу замахуються охоронці чи закривають дорогу на кухню своїми спинами, українці будуть жаліти її і співпереживати», – прокоментувала вибір нової ведучої проекту Анна Жижа.

Юлія Панкова після закінчення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка працювала в проекті журналістських розслідувань «Агенти впливу», згодом перейшла в редакцію інформаційно-аналітичної програми «ТСН. Тиждень». У 2016 році приєдналася до програми журналістських розслідувань «Інсайдер» на каналі ICTV, де стала співведучою Олександра Ільїних.

У прес-службі Нового каналу повідомили, що у вільний від роботи час Юлія Панкова організовує гастротури.

Соціальне реаліті «Ревізор» створене за оригінальним форматом Нового каналу, виходить в ефір Нового каналу з 2011 року. Загалом канал випустив уже дев’ять сезонів проекту, ювілейний 10-й сезон стартує восени 2019 року. Проект вели Ольга Фреймут (2011-2014), Вадим Абрамов (2015-2016), Микола Тищенко (2017-2018).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY