detector.media
16.03.2019 11:11
У Білорусі розглядають можливість для мовлення щонайменше чотирьох українських каналів
У Білорусі розглядають можливість для мовлення щонайменше чотирьох українських каналів
У Міністерстві інформації Білорусі на сьогодні перебувають на розгляді телеканали Star Cinema і Star Media, а також «1+1 International» і «Квартал 95».

Про це повідомила генеральна директорка каналу іномовлення UATV Людмила Березовська під час його презентації у посольстві України в Білорусі 15 березня, пише «Інтерфакс-Україна».

«На сьогодні ще точно один український канал отримав дозвіл на мовлення в Білорусі - це телеканал Film.ua Drama, і в січні він уже почав поширюватися. І в Міністерстві інформації Білорусі на сьогодні перебувають на розгляді ще два телеканали компанії - Star Cinema і Star Media. У перспективі на найближчий час телеканал World український. Але це все канали не інформаційні, недержавні - вони нішеві», - сказала вона.

Також директор офіційного дистриб'ютора UATV у Білорусі ТОВ «Навігатор ТВ» Вадим Тиханович заявив, що ще два українські телеканали подали заяву на дозвіл трансляції в Міністерство інформації Білорусі.

«Ще два канали подалися буквально вчора – це «1+1 International» і «Квартал 95», - розповів він.

Як відомо, UATV став першим українським телеканалом, який почав мовити в кабельних мережах Білорусі. Дозвіл на це він отримав 24 січня 2019 року.

В Україні на паритетних засадах мовить «Білорусь 24».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY