detector.media
15.03.2019 17:59
Олена Плахова залишає StarLightMedia – група шукає директора з репутації
Олена Плахова залишає StarLightMedia – група шукає директора з репутації
Директорка з корпоративний комунікацій групи StarLightMedia Олена Плахова 15 березня завершує роботу в групі. Про це повідомляє прес-служба StarLightMedia.

«Таке рішення пов’язано з важливою подією в особистому житті Олени – народженням доньки, якій вона хоче повністю присвятити себе найближчим часом», – повідомляє прес-служба.

У зв’язку з кадровими змінами StarLightMedia відкрила нову вакансію директора з репутації та веде переговори з претендентами на посаду. «До співпраці запрошуються креативні та системні візіонери, які відмінно знають комунікаційну матчастину і готові створювати історії, здатні увійти в історію», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Олена Плахова розпочала роботу на посаді директора з корпоративних комунікацій медіагрупи StarLightMedia 1 червня 2018 року. Це була нова посада в групі, як і весь підрозділ з корпоративних комунікацій, яким починала керувати пані Плахова.

До цього Олена Плахова протягом п’яти років працювала директором з корпоративних комунікацій і членом правління групи компаній Corum Group з гірничодобувної галузі. У минулому займалася управлінням репутацією та комунікаціями в компаніях «Континіум», «Євроцемент груп Україна», «Хімагромаркетинг», «Таврида Електрик», також працювала на посаді генерального директора Київського гольф-клубу Golfstream.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY