detector.media
15.03.2019 12:10
Імовірному нападнику на Олександра Бухтатого оголосили підозру
Імовірному нападнику на Олександра Бухтатого оголосили підозру
За фактом нападу і загибелі головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого слідчі поліції оголосили підозру 25-річному громадянину Республіки Вірменія.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

Правоохоронці підозрюють, що 13 березня приблизно о 23:50 на вул. Багговутівській у Києві двоє чоловіків (один - той, якому оголосили підозру, другий - поки що не встановлений) «перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння помітили раніше незнайомого їм чоловіка та вирішили вчинити на нього напад з метою заволодіння його особистим майном».

За даними слідства, нападники завдали Олександру Бухтатому не менше чотирьох ударів по голові, через що той упав на землю. Після цього забрали його мобільний телефон та банківську картку і втекли.

Наразі готується клопотання суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці намагаються встановити особу другого нападника, щоб затримати його.

Нагадаємо, 14 березня зранку в Києві було знайдено мертвим головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого. Попередня причина смерті - хронічна ішемічна хвороба серця. Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY