detector.media
14.03.2019 17:00
«Україна» покаже прем'єру серіалу «Серце матері» виробництва Star Media
Прем'єра 24-серійного фільму «Серце матері» спільного виробництва кінокомпанії Star Media та каналу «Україні» відбудеться 18 березня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», «Серце матері» розповідає про Асю Демидову, у якої помирає матір і вона залишається одна. Дівчина мріє стати відомим модельєром і влаштовується працювати на швейну фабрику.

У серіалі знялися актори Олеся Фаттахова Олексій Нагрудний, Артем Алексєєв, Людмила Загорська, Ілля Алексєєв, Алла Масленнікова, Олеся Жураковська, Даша Трегубова та інші. У ролі зниклої дівчинки Наді – донька ведучої «Ранку з Україною» Лілії Ребрик Діана Дика.

Режисер-постановник серіалу – Олександр Ітигілов. Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Автори сценарію – Алан Хрумов, Олена Купцова, Євгенія Вагіна, Ольга Жабіна. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Олексій Терентьєв, Влад Ряшин.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася кінокомпанія Star Media. Зйомки проходили в Києві і Київській області у 2018 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY