detector.media
14.03.2019 11:50
У Києві знайдено мертвим співробітника департаменту інформполітики Адміністрації Президента (ДОПОВНЕНО)
У Києві знайдено мертвим співробітника департаменту інформполітики Адміністрації Президента (ДОПОВНЕНО)
У Києві знайдено мертвим головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого.

Про це пише видання «Факти».

Повідомляється, що 14 березня близько 7 години ранку на вулиці Багговутівській (Шевченківський район Києва) біля воріт церкви перехожі знайшли труп чоловіка.

Лікарі швидкої констатували смерть. За словами медиків, у чоловіка розбита голова. За даними видання «Еспресо», загиблим виявився головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий.  

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко. Він також додав, що є підозра про насильницьку смерть. Наразі проводиться судово-медична експертиза.

Пан Шевченко зазначив, що, за усіма ознаками, загибель не пов’язана зі службовою діяльністю потерпілого - швидше за все, йдеться про корисливі мотиви злочину. 

Прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрєва підтвердила, що тіло відправлено на судово-медичну експертизу. Подробиці розслідування справи зможуть повідомити за кілька годин.

За словами речника Національної поліції Ярослава Тракала, за попередньою інформацією явних слідів та ознак насильницькою смерті на тілі не виявлено. «Остаточні висновки можна буде зробити після розтину і проведення судово-медичної експертизи. Подія зареєстрована. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде визначена правова кваліфікація, за якою буде відкрите кримінальне провадження», - сказав він

На фото: Олександр Бухтатий

Фото: gs-ua.io.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY