detector.media
12.03.2019 14:18
Центр інформації про права людини перейменувався на Zmina
Центр інформації про права людини перейменувався на Zmina
Громадська організація Центр інформації про права людини повідомила про перейменування на Центр прав людини Zmina та ребрендинг.

Про це йдеться на сайті організації. 

За словами голови правління Тетяни Печончик, нові назва та ідентичність пов’язані з розвитком організації й новими цілями. «Ми починали в 2012 році як інформаційний центр, який мав на меті розповідати про ситуацію з правами людини в Україні, роз’яснювати і популяризувати ініціативи правозахисників. Та з часом усвідомили, що просто інформувати людей – недостатньо, треба брати відповідальність і втілювати зміни самим». – пояснила вона.

Центр прав людини Zmina працює у сфері захисту свободи слова, свободи пересування, протидії дискримінації, попередження тортур і жорстокого поводження, боротьби із безкарністю, підтримки правозахисників і громадських активістів на території України, включаючи окупований Крим, а також захисту прав осіб, які потерпіли в результаті збройного конфлікту. Організація проводить інформаційні кампанії, освітні програми, займається моніторингом та документуванням випадків порушень прав людини, готує дослідження та аналітику і добивається змін завдяки національній та міжнародній адвокації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY