detector.media
12.03.2019 13:25
НЛО TV покаже прем’єру медичного серіалу «Швидка» власного виробництва
НЛО TV покаже прем’єру медичного серіалу «Швидка» власного виробництва
18 березня о 20:00 на телеканалі НЛО TV відбудеться Прем'єра серіалу з елементами комедії про парамедиків служби екстреної медичної допомоги вийде на каналі НЛО TV.18 березня о 20:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом серіалу, дві бригади «швидкої» постійно рятують життя (не тільки медичним шляхом), змагаються між собою і навіть заводять романи на роботі.

«Тут ви побачите і сцени, схожі на "порятунок" у "Кримінальному чтиві", і пародію на "Доктора Хауса", і серйозні випадки, з якими стикаються люди в реальному житті», – прокоментував директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Ролі в серіалі виконали: Андрій Бурим («СуперКопи», «СишишШоу»), Геннадій Василенко («Дефективи»), Ярослав Герус («Суперкопи»), Анастасія Іванюк, Григорій Бакланов, Назар Кошарський, Ілля Прокопів та інші.

Режисер – Олександр Богданенко. Продюсери – Андрій Бурим, В'ячеслав Дергачов, Серж Куніцин. Автори ідеї, розробка формату – Богданенко Олександр, Золотарьов Денис, Буратинський Олексій, Дергачов Вячеслав, Бурим Андрій. Авторська група: Золотарьов  Денис, Буратинський  Олексій, Понизов  Віктор, Козловський  Микола, Косарев Сергій, Богданенко  Олександр, Дергачов Вячеслав, Бурим Андрій. Адаптація авторської групи «Вар'яти шоу». 

Зйомки тривали в Києві в жовтні-листопаді 2018 року. 

Як писав «Детектор медіа», Іван Букрєєв анонсував прем'єру серіалу про швидку допомогу в листопаді минулого року. Тоді він мав виходити під назвою «Скоряк».

Фото: прес-служба НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY