detector.media
06.03.2019 20:20
IAB Ukraine і IMB Academy створять Класифікатор професій digital маркетингу
IAB Ukraine і IMB Academy створять Класифікатор професій digital маркетингу
Мета проекту — структурувати посади, їх опис і набір навичок кандидатів, грунтуючись на реаліях і застосовуючи іноземний досвід.

IAB Ukraine і IMB Academy домовилися про довгострокове партнерство, в рамках якого запускають перший проект по створенню Класифікатора професій digital маркетингу, повідомляє прес-служба організації IAB Ukraine.

«На сьогоднішній день на українському ринку немає єдиного класифікатора професій нашої індустрії. У кожного гравця своє бачення, яке склалося історично, за необхідності або "так працює head office". Одна і та ж позиція може об’єднувати в собі набір різних вимог і компетенцій, що створює труднощі як для кандидатів, так і для компаній. Наше завдання — скласти класифікатор, який максимально відповідає реаліям ринку, з урахуванням кращого міжнародного досвіду. Будемо вдячні за активне залучення учасників ринку», - зазначила CEO IAB Ukraine Ярослава Антіпіна.

Повідомляється, що проект складатиметься з декількох аспектів:

У рамках опитування ринку фахівців digital-сфери запрошують заповнити анкету. До участі запрошуються співробітники рекламних digital агентств, паблішерів, сейлз-хаузів, рекламодавців, adtech і martech компаній.

Нагадаємо, IAB Ukraine - мережева організація, яка займається розвитком ринку інтернет-реклами в Україні. Раніше повідомлялось, що вона випустила презентацію та відеолекції про Performance маркетинг.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY