detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
06.03.2019 16:30
«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення
«Слуга народу – 3» поки не отримав прокатного посвідчення
Канал «1+1» ще не подавав документи на отримання державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування серіалу «Слуга народу – 3» із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у головній ролі до Державного агентства України з питань кіно.

Про це «Детектору медіа» повідомив перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін. Він зазначив, що станом на сьогодні ні студія «Квартал 95», ні канал «1+1» не зверталися до відомства за видачею прокатного посвідчення.  

«Ми розглянемо це питання, як тільки автори або канал подадуть документи на розгляд», – сказав він.

Директорка з розвитку студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева пояснила «Детектору медіа», що зазвичай документи на видачу посвідчення на право трансляції серіалу подає канал.

Директорка департаменту маркетингових комунацій «1+1 медіа» Світлана Павелецька підтвердила «Детектору медіа», що документи до Держкіно поки що не подано. «Зазвичай ми робимо це, коли вже знаємо, коли продукт виходитиме в ефір і маємо всі необхідні матеріали. Поки що документи не подавали, але все буде зроблено в нормальному режимі», – пояснила вона.

Нагадаємо, вихід серіалу виробництва студії «Квартал 95» «Слуга народу – 3» було анонсовано на березень цього року. Головну роль у серіалі виконує керівник студії «Квартал 95», актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

Комітет виборців України раніше зазначав, що фільм «Слуга народу – 3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

Про те, чи вважають серіал передвиборчою агітацією юристи та політтехнологи читайте в матеріалах «Виборці голосують не за Зеленського, а фактично за Голобородька» та «Чи є шоу Зеленського агітацією? Медіаюристи згадують про критерії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY