detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
05.03.2019 14:39
Директорка з розвитку студії «Квартал 95» очолила інтернет-проект «Йод» (ДОПОВНЕНО)
Директорка з розвитку студії «Квартал 95» очолила інтернет-проект «Йод» (ДОПОВНЕНО)
Директорка з розвитку студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева очолила інтернет-видання «Йод». Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Новий інтернет-проект працює за доменом iod.media. За даними реєстратора, домен зареєстровано 23 січня 2019 року строком на один рік (до 23 січня 2020 року). Власником домену є ТОВ «Йод.медіа». Це нова юридична особа, зареєстрована 11 січня 2019 року, розмір статутного фонду – 500 тис. грн. Власником і керівником компанії, за даними держреєстру, є Ірина Побєдоносцева.

За словами пані Побєдоносцевої, детальну інформацію про нове видання буде надано в прес-релізі.

У редакційній статті «Чому “Йод”?» ідеться про те, що це інформаційно-гумористичне видання з іронією, сатирою та сарказмом. «Сайт iod.media підніматиме настрій, а не тиск і пульс, розповідаючи весело про головне. Наша мета полягає в тому, щоб, читаючи про події в Україні та світі, ви не втрачали глузд і не висмикували волосся, а посміхалися. А краще – сміялися!».

Серед авторів видання не лише журналісти, а й «відомі письменники-гумористи і кавеенники-сценаристи», зазначено на сайті.

Головний редактор – Ганна Мамонова, шеф-редактор – Олексій Сисоєв. «Доставку препарату здійснює Олександра Пікуза разом з Wander Black», – йдеться в прес-релізі видання.

«Йод», зокрема, публікує інтерв’ю з акторами і діячами студії «Квартал 95»: редактором «Ліги сміху» Андрієм Чивуріним, учасником «Ліги сміху» Юрієм Степанцем, актором студії «Квартал 95» Олександром Пікаловим.

4 березня «Йод» опублікував інтерв’ю з колишнім мером Рейк’явіка, коміком Йоном Ґнарром, з яким поговорив у тому числі про кандидата в Президенти України, художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, якого порівняв з Ґнарром. Цього ж дня в «Сніданку з 1+1» на каналі «1+1» запустили серію сюжетів про Йона Ґнарра.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY