detector.media
04.03.2019 16:24
«1+1 медіа» випустила додаток для iPhone для перегляду фільмів та серіалів
«1+1 медіа» випустила додаток для iPhone для перегляду фільмів та серіалів
«1+1 медіа» випустила мобільний додаток для iPhone з фільмами та серіалами VOD-платформи 1+1 video.

Про це повідомляє прес-служба групи.

За словами діджитал-директор Анни Ткаченко, додаток вирішили створити після запуску аналогічного продукту для android-телефонів, який користувався попитом серед аудиторії.

«Сьогодні модель споживання контенту змінюється, а разом з нею трансформується його дистрибуція. Тому ми працюємо над тим, щоб зробити доступнішою нашу відеобібліотеку в інтернеті у вигляді веб-сервісу та мобільного додатку», - каже вона.

У бібліотеці відео містить понад 23 тис. годин художніх і документальних фільмів, серіалів, розважальних шоу виробництва медіагрупи. Окрім цього також доступна трансляція каналів медіагрупи: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ». Для перегляду прямих ефірів необхідно зареєструватися в особистому кабінеті.

Для користувачів, які хочуть подивитися контент «1+1 медіа» на великому екрані, в додатку доступні функції AirPlay та Chromecast. Завантажити 1+1 video можна в онлайн-магазині App Store.

Нагадаємо, група «1+1 медіа» з 1 березня відкрила доступ до допрем’єрного показу продовження другого сезону серіалу «Школа» в мобільному додатку 1+1 video.  А наприкінці 2018 група відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International. Раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Анна Ткаченко повідомила, що наступним продуктом, доступ до якого медіагрупа продаватиме за платною підпискою, стане VOD-сервіс та однойменний додаток 1+1 video.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY