detector.media
04.03.2019 16:15
«Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука відібрано на копродукційний кіноринок у Болгарії
«Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука відібрано на копродукційний кіноринок у Болгарії
Проект дебютного повнометражного художнього фільму «Памфір» українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука відібрали до участі в ринку копродукції Sofia Meetings, який відбудеться 13-17 березня 2019 року в рамках Міжнародного кінофестивалю в Софії (Болгарія).

Про це повідомляє піар-служба компанії Bosonfilm, яка займається виробництвом стрічки. 

Sofia Meetings – це міжнародний ринок копродукції для проектів першого, другого і третього фільму режисерів, який збирає понад 300 іноземних продюсерів, дистриб’юторів, представників інших кіноринків, міжнародних sales-компаній, фондів, TV-баєрів, а також відбірників різних кінофестивалів світу.

Нагадаємо, сценарій стрічки «Памфір» розроблено в міжнародних сценарних майстернях TorinoFilmLab (Script & Pitch) 2016 і MIDPOINT Intensive 2017.

Проект ще на етапі сценарію був представлений на пітчингу проектів у рамках Film Industry Office 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю, Boat meeting Міжнародного кінофестивалю Молодість та отримав підтримку Благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього». Сценарій було відібрано до кінорезиденції Каннського фестивалю. 

Фільм на етапі перпродакшну отримав фінансову підтримку від Українського Культурного Фонду.

Над виробництвом стрічки «Памфір» працює команда студії BOSONFILM, продюсерка - Олександра Костіна. 

Як писав «Детектор медіа», попередня робота Дмитра Сухолиткого-Собчука, короткометражний фільм «Штангіст» отримав чотири Гран-прі міжнародних кінофестивалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY