detector.media
04.03.2019 13:59
Серіал «Схованки» виробництва Film.ua покаже канал ICTV
Серіал «Схованки» виробництва Film.ua покаже канал ICTV
Прем'єру восьмисерійної містичної драми заплановано на осінь 2019 року.

Про це стало відомо з релізу компанії ZDF Enterprises, яка стала дистриб’ютором серіалу за межами України, Росії та країн СНД. 

За сюжетом, у звичайній квартирі батько і донька грають у схованки. Батько шукає дівчинку, але не знаходить... Пізніше в мережі з'являється відео, де зникла дівчинка тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Очевидно, що дитина викрадена, і це - лише перша з численних жертв, які безслідно зникли в маленькому промисловому містечку. Молоді детективи Варта Наумова та Максим Шумов розслідують складну справу, розбираючись з особистими проблемами...

Автори визначають серіал як кримінальну драму з елементами нуар-детектива і трилера. 

Режисер-постановник – Ірина Громозда, оператор-постановник – Сергій Крутько, художник-постановник – Олександр Батєнєв. Продюсери: Віктор Мирський, Олеся Лук'яненко, Андрій Ризванюк.

У головних ролях: російські актори Юлія Абдель Фаттах, Петро Риков, українські актори В'ячеслав Довженко, Яків Кучеревський, Олександр Кобзар, Валерій Легін, Євгенія Гладій, Володимир Заєць та інші.

Зйомки восьмисерійної кримінальної драми завершилися в середині лютого цього року, наразі серіал перебуває на стадії постпродакшену.

Нагадаємо, проект «Серіалу» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на минулорічному Одеському міжнародному кінофестивалі.

Проект також було представлено на кіноринку European Film Market у рамках 68 Берлінського Міжнародного кінофестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY