detector.media
01.03.2019 15:16
«Громадське телебачення» запустило програму інтерв’ю «Життя інших»
«Громадське телебачення» запустило програму інтерв’ю «Життя інших»
Програма виходитиме двічі на місяць по середах о 21:15.

Про це повідомила прес-служба «Громадського».

Авторка проекту Тетяна Огаркова розповіла, що ідея такого циклу інтерв’ю з’явилася через її зацікавленість, як роз’єднується суспільство через нерозуміння стилю життя та потреб окремих людей чи груп. Тож у своїй новій передачі авторка вирішила показати людям тих, хто живе, можливо, інакше.

«Ми бачимо, що в українському суспільстві відбувається якесь загострення «хвороби», за якої всі мають мислити однаково. Тож я вирішила розказати про те, що бувають люди, які живуть не мейнстрімно, зовсім не так, як ми можемо собі уявити. Хтось дотримується ліберального світогляду, хтось — націоналіст, одна жінка — багатодітна мати, а інша — чайлдфрі. І всі вони — звичайні люди серед нас. Тобто головна мета нашої програми — показати, що ці інші — то, насправді, усі ми», – пояснює Тетяна Огаркова.

Перший випуск програми «Життя інших» про людей із різними інтересами та світоглядами вийшов у ефір 27 лютого.

Його героїнею стала українська волонтерка Леся Литвинова, яка спочатку допомагала активістам на Майдані, а потім – переселенцям. У другому випуску глядачі побачать представника кримськотатарського народу Аліма Алієва, який розповість про кримськотатарську ідентичність, поєднання сучасності та традиції, місце ісламу в сучасному світі та багатьох інших питань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY