detector.media
01.03.2019 14:25
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Міраж»
Канал «Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Міраж»
Прем'єра 4-серійної мелодрами з елементами детективу «Міраж» виробництва Ivory Films на замовлення каналу «Україна» відбудеться 3 березня о 17:20.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом, головна героїня втратила пам'ять після важкої автомобільної аварії. У своїх снах вона бачить зовсім іншу реальність й інше життя, яке відрізняється від того, що оточує її наяву. Майже кожен раз уві сні вона бачить маленького хлопчика, хоча чоловік запевняє її, що в них не було дітей. Все-таки чоловік переконує її звернутися до психіатричної клініки, але Марину гризуть сумніви – чи дійсно він піклується про неї і хоче допомогти або ж є інші мотиви? Вона за допомогою приватного детектива намагається відновити своє минуле і розібратися в ньому, але стикається з масою дивних і несподіваних відкриттів. 

Ролі в серіалі виконали Катерина Рябова, Артемій Єгоров, Дмитро Пчела, Ірина Бондаренко, Анастасія Цимбалару, Дарія Петрожицька, Геннадій Попенко, Дарія Єгоркіна й інші. Автор сценарію – Ренат Гільфанов.

Режисер серіалу – Антон Гойда. Оператор-постановник – Сергій Головащук. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY