detector.media
01.03.2019 11:05
5 березня – міжнародна прем’єра фільму «Крим. Викрадений півострів» в Брюсселі
5 березня – міжнародна прем’єра фільму «Крим. Викрадений півострів» в Брюсселі
5 березня в Брюсселі під час конференції «Ситуація в окупованому Криму», що пройде в Європейському Парламенті, буде показано документальну стрічку «Крим. Викрадений півострів» виробництва компанія Fresh Production.

Документальний фільм «Крим. Вкрадений півострів» у хронологічному порядку охоплює період з початку масових розстрілів на Майдані Незалежності до офіційної анексії Криму, йдеться в прес-релізі. 

Виробництвом проекту займалася компанія Fresh Production за підтримки Міністерства інформаційної політики. Продюсерами фільму стали Олег Щербина та Юлія Чернявська.  

У зйомках проекту взяли участь Президент України Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров і заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз, секретар РНБО України Олександр Турчинов, перший заступник міністра інформаційної політики України і журналіст Еміне Джапарова, литовський державний діяч, дипломат Пятрас Вайтєкунас та інші.

Національна прем'єра стрічки відбулася 28 лютого на каналі «Україна». Фільм також покажуть телеканали «Еспресо» (1 березня, 22:30) та «1+1» (16 березня, 23:50).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY