detector.media
27.02.2019 11:23
Канал FilmuaDrama мовитиме в Білорусі
Канал FilmuaDrama мовитиме в Білорусі
Отримав дозвіл на поширення сигналу в Республіці Білорусь телеканал FilmuaDrama, що транслює український контент виробництва кіностудії Film.ua

Про це повідомляє прес-служба Film.ua

«Рішення було прийнято за результатами експертизи контенту телеканалу, і наказ про включення каналу в реєстр був підписаний 21 лютого міністром інформації Республіки Білорусь», – йдеться в релізі.

Офіційним дистриб'ютором телеканалу в Білорусі став «Навігатор ТВ», з яким підписано відповідний договір. Перші комерційні контракти і включення телеканалу FilmuaDrama в мережі провайдерів планується в наступному місяці, повідомила прес-служба.

FilmuaDrama – телеканал, який транслює виключно український контент виробництва кіностудії Film.ua українською та оригінальною звуковими доріжками. В основі сітки мовлення драматичні, мелодраматичні, комедійні фільми та серіали. FilmuaDrama орієнтований на сімейну аудиторію. Крім розважального контенту – повнометражні фільми і тематичні програми про світ українського кіно.

Нагадаємо, у лютому 2019 року телеканал іномовлення України UATV став доступний абонентам цифрових пакетів кабельних мереж УП «Сучасні електронні технології» (м. Мінськ) і ЗАТ «Ефір» (м. Мінськ і Мінський район ).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY