detector.media
26.02.2019 15:34
Канал «Україна» покаже документальний фільм «Крим. Вкрадений півострів» (ДОПОВНЕНО)
Канал «Україна» покаже документальний фільм «Крим. Вкрадений півострів» (ДОПОВНЕНО)
Прем’єра документальної стрічки «Крим. Вкрадений півострів» виробництва компанія Fresh Production відбудеться на каналі «Україна» 28 лютого о 23:30.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Документальний фільм «Крим. Вкрадений півострів» у хронологічному порядку охоплює період з початку масових розстрілів на Майдані Незалежності до офіційної анексії Криму, йдеться в прес-релізі. 

Виробництвом проекту займалася компанія Fresh Production за підтримки Міністерства інформаційної політики. Продюсерами фільму стали Олег Щербина та Юлія Чернявська.  

У зйомках проекту взяли участь Президент України Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров і заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз, секретар РНБО України Олександр Турчинов, перший заступник міністра інформаційної політики України і журналіст Еміне Джапарова, литовський державний діяч, дипломат Пятрас Вайтєкунас та інші.

У компанії Fresh production повідомили, що міжнародна прем’єра фільму відбудеться 5 березня в Брюсселі під час конференції «Ситуація в окупованому Криму», що пройде в Європейському Парламенті.

В Україні крім телеканалу «Україна» стрічку покажуть телеканали «Еспресо» (1 березня, 22:30) та «1+1» (16 березня, 23:50).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY