detector.media
24.02.2019 15:25
Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть переможців премії «Оскар-2019»
Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть переможців премії «Оскар-2019»
Сьогодні, в ніч з 24 на 25 лютого, Американської академії кінематографічних мистецтв і наук назве переможців премії «Оскар». Урочиста церемонія традиційно відбудеться в кінотеатрі Dolby Theatre в Лос-Анджелесі.
91-ту церемонію «Оскар» транслюватимуть у прямому ефірі понад 200 телеканалів у всьому світі.

Трансляція з червоної доріжки розпочнеться о 1:30 за київським часом, сама ж церемонія вручення золотих статуеток – о 3:00 (триватиме приблизно до 7:00).

Українці можуть стежити за перебігом урочистої церемонії на офіційному YouTube-каналі премії, а також у прямому ефірі на телеканалі «Україна», що має ексклюзивні права на трансляцію «Оскара» в Україні, і на сайті каналу.

Цього року канал «Україна» покаже церемонію вшосте і вчергове проведе спеціальний телемарафон, ведучими якого традиційно стануть телеведучі Олександр Скічко та Світлана Катренко. Коментуватиме вручення премії четвертий рік поспіль радіоведучий, режисер Ярослав Лодигін. Прекладачем-синхроністом традиційно стане Юрій Фізер.

Нагадаємо, цього року найбільше номінацій - по десять - дісталося стрічкам «Фаворитка» Йоргоса Лантімоса та «Рим» Альфонсо Куарона.  

За звання найкращого фільму змагатимуться вісім стрічок: «Чорна Пантера», реж.  Райан Куглер; «Чорний куклускланівець», реж. Спайк Лі; «Богемська рапсодія», реж. Брайан Сінгер; «Фаворитка», реж. Йоргос Лантімос; «Зелена книга», реж. Пітер Фарреллі; «Рим», реж. Альфонсо Куарон; «Народження зірки», реж. Бредлі Купер; «Влада», реж. Адам МакКей.

До номінації «Кращий режисер» увійшли Спайк Лі («Чорний куклускланівець»), Павел Павліковський («Холодна війна»), Йоргос Лантімос («Фаворитка»); Альфонсо Куарон («Рим»); Адам МакКей («Влада»).

Повний перелік номінованих у 24 категоріях дивіться тут

«Детектор медіа» стежитиме за перебігом подій та розповість своїм читачам про результати та найяскравіші моменти церемонії якнайшвидше. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY