detector.media
24.02.2019 10:45
Німецький телеканал ZDFinfo знову переніс показ документальної стрічки «Путін та мафія»
Німецький телеканал ZDFinfo знову переніс показ документальної стрічки «Путін та мафія»
Фільм «Путін та мафія» про зв’язки російського президента з мафіозними угрупуваннями мав вийти на ZDFinfo 20 лютого, проте канал переніс показ на 28 лютого, пояснивши це технічними причинами. Однак тепер стало відомо, що показ фільму перенесли ще раз - на 1 березня.

Про це 23 лютого повідомила у Facebook співавторка фільму Анастасія Кириленко з посиланням на прес-службу телеканалу.

«Колеги, "Путіна і мафію" покажуть на ZDF 1/03/19 о 20:15», - написала вона.

Як раніше повідомляв «Детектор медіа», суспільно-правовий телеканал Німеччини ZDFinfo взяв до показу три документальні фільми про Російську Федерацію та її президента, проте один з них досі не випустив. Фільм «Путін та мафія» мав вийти 20 лютого, проте показ було перенесено. Канал пояснив це технічними причинами, а журналіст Борис Райтшустер з посиланням на власні джерела написав у Facebook, що фільм телеканал зняв через «тиск згори». Зараз стрічка доступна до вільного перегляду у мережі (також німецькою).

Співавторка фільму Анастасія Кириленко метою стрічки називає прагнення донести інформацію про корупцію на вищому рівні влади РФ. Кириленко займається цією темою з 2010 року і разом з колегами наводить у фільмі приклади таких корупційних схем.

Раніше фільм «Путін та мафія» показали у Швейцарії, Данії, Естонії, Польщі та Нідерландах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY