detector.media
13.10.2003 10:59
Оголошено літературно-публіцистичний конкурс імені В'ячеслава Чорновола
На вшанування пам’яті В'ячеслава Чорновола оголошено, починаючи з 2003 року, літературно-публіцистичний конкурс для популяризації у засобах масової інформації ідеалів В.Чорновола стосовно розбудови нашої держави, захисту свободи слова і української мови, залучення широкого кола журналістів до творчої праці на ниві формування ідеології громадянського суспільства і відстоювання права людини й права нації в контексті сучасних світових глобалізаційних процесів.

На основі цього затверджено Положення про літературно - публіцистичний конкурс, та Положення про комісію конкурсу та її склад.

Контроль за виконанням розпорядження покладається на заступника голови облдержадміністрації О.Пилип’юка.ї

В положенні про конкурс сказано, що літературно-публіцистичний конкурс покликаний визначити кращу журналістську роботу на вшанування пам’яті видатного громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола.

На конкурс приймаються журналістські роботи різних жанрів, оприлюднені у друкованих ЗМІ, а також ті, що вийшли окремими виданнями, і висвітлюють як особистість В’ячеслава Чорновола , так і широку палітру його ідеалів суспільне-політичного спрямування, утверджують гуманістичні ідеали українського народу в його історичному розвитку, служать ідеям демократичного державотворення в У країні.

Відбір кращих журналістських творів здійснюється обласною комісією, діяльність якої регламентується відповідним Положенням, затвердженим розпорядженням облдержадміністрації.

Для переможців конкурсу встановлюються премії в розмірі 1500 грн. кожна.

Підбиття підсумків конкурсу проводиться до річниці дня народження В’ячеслава Чорновола.

Матеріали конкурсу подаються обласній конкурсній комісії до 1 листопада кожного року.

За рецензування матеріалів виплачується винагорода в розмірі 500 гривень.

За матеріалами розпорядження (від 15.09.2003 № 845) міста Івано-Франківська
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY