detector.media
Олексій Мазур
27.02.2015 15:18
Андрій Куликов не бачить підстав для звинувачень телеканала "112 Україна". Так само він не вбачав крамоли і в словах олега царьова
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.

В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.

"Я особисто не бачу в тому, що сталося під час програми "Шустер-live", підстав для звинувачень", - сказав він. Цю фразу 112-й крутить у своїх заставках і перебивках.

Я ж згадую, як Куликов всіляко виправдовував і захищав "новороса"-дегенерата олега царьова, коли розгніваний натовп зібрався біля будівлі ІСТV в очікуванні появи сепаратистського виродка після "Свободи слова".

Тоді Куликов вийшов до людей, закликавши не вчиняти будь-яких протиправних насильницьких дій відносно на той час депутата-регіонала. Зокрема, бажаючи розрядити ситуацію, він аргументував це тим, що в даному випадку царьов є його гостем, бо він прийшов на ток-шоу за запрошенням, і той, хто скривдить політика, проявить свою неповагу і до нього, Куликова, особисто.

Хтось поставив журналісту пряме запитання, чи не вважає він царьова сепаратистом? Добре поміркувавши, Куликов відповів, що не вбачає в його висловлюваннях достатніх підстав для звинувачення в сепаратизмі.

Хоча, хто такий царьов та його місія в Україні були давно очевидні. Нині так само нічого крамольного Куликов не помічає в участі і висловлюваннях на "Шустер-live" кремлівського пропагандона, путінського яструба максима шевченка.

У Куликова прямо тенденція якась. Чесно кажучи, дуже дивна й тривожна, якщо не сказати інакше - скажімо, підозріла...

Читай також:

ICTV знову знущатиметься над українцями “Бригадою». Андрій Куликов теж дивитиметься? Він не проти?

Слова Андрія Куликова – та й Пінчуку у вуха! Чи готове «обличчя каналу» виступити проти «руского міра» ICTV?

Як головред телеканалу "112 Україна" Павло Кужеєв глядачів "як котят розводив"

Телемарафон каналу "112 Україна": за свободу антиукраїнського слова!

112-й канал зробив сержанта «Донбасу» захисником московського українофоба, який називає наших армійців «карателями»

Телемарафон каналу «112 Україна» проти цензури перетворився на захист українофобії і свободи слова для кремлівських пропагандонів

Шустер: заперечення державності України - не антиукраїнська пропаганда, а позиція

Євген Кисельов: «У Шустера есть могущественные недоброжелатели, которые с ним попросту сводят счеты»

Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY