detector.media
Олексій Мазур
23.02.2015 18:05
Телемарафон каналу «112 Україна» проти цензури перетворився на захист українофобії і свободи слова для кремлівських пропагандонів
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.

Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Це була єдина причина абсолютно адекватного і справедливого рішення. Більше – ніяких претензій і жодних вимог навіть щодо закриття програми, не кажучи вже про канал.

Нормальною реакцією як самого Шустера, так і 112-го було б повинитися і перепросити: «гаразд, все розуміємо і приймаємо, а надто – в умовах російської агресії. Зробимо висновки і більше так не будемо. Вибачайте ще раз». Так ні! Роздмухали з нічого цілий марафон на захист «свободи слова і проти цензури». Якої, нафіг, "свободи слова"? Для кого? Для українофобів і їхньої антиукраїнської пропаганди в українському ж ефірі? Та ви що, геть подуріли? Совість є?!

Огидно спостерігати, як до цього ганебного, просякнутого очевидною маніпуляцією дійства, каналом залучаються українські патріоти з числа народних депутатів, громадсько-політичних діячів, експертів, політологів тощо. На підтримку Шустера і каналу єдиним фронтом виступають Ляшко, Доній, Парасюк, Шкіряк та інші палки борці з інформаційним рашизмом.

Та отямтеся ж, ви! Чого ж так легко ведетеся на оману і використання себе в таких підлих, паскудних ігрищах! Згадайте ж, через що весь сир-бор! Та через путінського рашиста! Хіба не розумієте, що підтримуючи зараз 112-й, тим самим ви підтримуєте і запрошення до українського ефіру ворогів України! Бо якби не та антиукраїнська маячня у Шустера про «київську хунту» і "армію карателів", що вбиває мирне населення на Сході, то нічого б не було! Ніякого попередження!

То ви за свободу українського слова чи антиукраїнського? Ви теж виступаєте за право для кремлівських пропагандонів безперешкодно паплюжити Україну? Ви за можливість агресора вести інформаційну війну проти нашої держави на її ж території? Зокрема, називати «київською хунтою» чинну владу, а наших героїв – «карателями»? Що з вами?! Спам’ятайтеся!

Читай також:

Шустер: заперечення державності України - не антиукраїнська пропаганда, а позиція

Євген Кисельов: «У Шустера есть могущественные недоброжелатели, которые с ним попросту сводят счеты»

Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY