detector.media
Олексій Мазур
14.02.2015 00:51
Своє повернення на телеекран Шустер відзначив антиукраїнською диверсією
Прем'єра відновленого "Шустер-live" на каналах "112 Україна" та "24" ознаменувалася участю в передачі по скайпу кремлівського пропагандона Максима Шевченка.

Прем'єра відновленого "Шустер-live" на каналах "112 Україна" та "24" ознаменувалася участю в передачі по скайпу московського журналіста, кремлівського пропагандона Максима Шевченка.

Анонсуючи включення, Шустер представив його виразником позиції путіна, таким, що підтримує погляди президента РФ. Тобто Савік знав, кому надає слово і пішов на це свідомо.

У нетривалому спічі путіноїд - член ради з прав людини при президенті РФ - цілком підтвердив свій статус. Виступ росіянина складався з кліше і штампів антиукраїнської пропаганди.

На зауваження з приводу доречності появи цього персонажа в українському ефірі Шустер відповів, що це було зроблено, аби в Україні були в курсі і таких думок.

А що, ми їх не знаємо? Тим більше, нічого нового Шевченко не сказав та й не міг. Навіщо ж він був потрібен? Та й чим українцям могли бути цікаві його оцінки Мінських угод, про що запитав Шустер.

Хотілося б почути, що скаже на це Мінстець і Нацрада. Якби вони були дієвими, то перший в цьому році випуск "Шустер-live" мав би всі шанси стати останнім.

Якщо Шустеру простять чи зроблять вигляд, що нічого такого не помітили, чорт зна до чого може дійти і яких рашистів той залучатиме до ефіру в наступних випусках.

Савик Шустер собирается покинуть телеканал - Общество - Багн…

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY