detector.media
Олексій Мазур
24.01.2015 12:38
ICTV знову знущатиметься над українцями “Бригадою». Андрій Куликов теж дивитиметься? Він не проти?
Наступного тижня один з каналів філантропа і «великого євростратега» Віктора Пінчука вкотре демонструватиме бандитську «Бригаду».

Наступного тижня один з каналів філантропа і «великого євростратега» Віктора Пінчука - зятя екс-президента Леоніда Кучми, підозрюваного і звинувачуваного (якщо не офіційно слідчими органами, то суспільством – ТОЧНО!) у замовленні викрадення й вбивства журналіста Георгія Гонгадзе – вкотре демонструватиме бандитську «Бригаду». Це виглядає, як позірне «натє вам, укропи!».

Скільки б хто не обурювався російськими серіалами, скільки б не говорили про аморальність і неприйнятність їх трансляції та ще й в умовах розв’язаної росією війни проти України, скільки б не просили, вимагали, закликали припинити це серіальне паскудство – їм все пофіг!

Тому ІСТV легко і просто крутитиме серіал про бандитів, які зараз вбивають українців на Донбасі. Бо ті, що зараз стріляють з «градів» – це ті ж самі бригади. Така сама публіка, з тією самою кримінальною свідомістю. Російська орда вбивць, головорізів, ґвалтівників: «саши бєлиє», «філи», «космоси», «пчоли».

Бригада

"Це історія чотирьої друзів дитинства, звичайних московських хлопців, Саші Білого, Космоса, Пчоли та Філа, які виросли в одному дворі. Це - історія 90-х. Друзі вирішили підзаробити, але незаплановане вбивство в одну секунду змішало їх плани, поставивши на кон їх життя.

Ставка була занадто висока, проте відступати було нікуди. Відтепер хлопці прокладають собі дорогу в кримінальному світі і за волею долі перетворюються на одне з найміцніших і впливовіших угруповань..." - анонсує сайт ІCTV.

В одному зі своїх дописів я вже апелював до  журналістського і громадянського сумління одного з облич ІСТV, ведучого «Свободи слова» Андрія Куликова. Реагуючи на замітку аксакала із засудженням новорічного блюзнірства на «Інтері» та висловленими міркуваннями щодо необхідності формування каналами відповідної редакційної політики з протидії російському засиллю ефіру, я звернув увагу на те, що руского міра на його каналі аж ніяк не менше, ніж на «Інтері».

Запропонував йому звернутися зі своїми світлими думками безпосередньо до Пінчука, аби донести свою позицію: "Слова Андрія Куликова – та й Пінчуку у вуха! Чи готове «обличчя каналу» виступити проти «руского міра» ICTV?". Та видно, що не готове.

Новини -

Може, до речі, саме в цьому і одна з причин збитковості каналів? Їхні власники наймають топ-менеджерів, журналістів і технічний персонал за фантастично високі зарплати, гонорари, бонуси. Вони їм платять стільки, що ті ніколи не наважаться, аби не втратити годівничку, виступати проти генеральної лінії, перечити начальству. 

Їм простіше і вигідніше промовчати. Зробити вигляд, що нічого такого не відбувається, що від їхньої позиції нічого не залежить, що в рускому мірє на їхньому каналі винні хто завгодно, тільки не вони – журналістська еліта країни. Так і хочеться сказати "бидло-еліта".

Найдієвіший і найкоротший в часі спосіб боротьби проти телевізійного рашизму дуже простий. Всі співробітники – від охорони на вході до головних редакторів і провідних ведучих – збираються і дружньо чисельними колонами йдуть до топ-менеджменту і власників. Хто з мікрофонами, хто з камерами, хто "коктейлями молотова". І кажуть:

«Обирайте, покидьки: або ми, або ваші «бригади», «спецнази», «мєнти», «прокурори», кобзони, валерії, газманови! Ми - не бидло! Ми – українці! Якщо думаєте, що ви купили нашу совість, честь і гідність, то глибоко помиляєтеся, падлюки!».

А якщо цього не відбувається, значить журналістські колективи цілком влаштовує це антиукраїнське скотство. Значить кожен, хто не запротестував і не звільнився – такий самий скот, негідник і покидьок! Наскільки б заслуженим, авторитетним і професійним журналістом він (чи вона) не був. І скільки б вам пінчуки не платили, знайте - гріш вам ціна! Справжня.

Ви - телевізійна "бригада"! Посібники рашистів-окупантів! "Раби, підніжки, грязь москви!".

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY