detector.media
29.09.2003 10:33
Журналістам, які висвітлюють переговори Путіна з Бушем, заборонили і жувати і говорити, ForUm
У Кемп-Девіді, де проходили переговори між Джорджем Бушем і Володимиром Путіним, журналістам заборонили жувати жувальну гумку, палити і користуватися мобільними телефонами.

Як вказано в американській інструкції для роботи журналістів в Кемп-Девіді, яку роздали всім представникам ЗМІ, що висвітлюють російсько-американську зустріч у верхах, на території заміської резиденції президента США заборонено користуватися мобільними телефонами і проводити будь-яку несанкціоновану фото- та відеозйомку. Особливо жорсткі вимоги пред’явлені до електронної апаратури, передає РІА «Новини».

«Забороняється використовувати мобільні телефони з вбудованими фотокамерами, комп’ютери, що мають вихід на супутник, і GPS обладнання», підкреслюється в інструкції.

У Кемп-Девіді категорично заборонено знімати представників охорони, не можна «переміщатися і виходити за межі відведеної територію без супроводу». Заборонено проносити з собою зброю, спиртні напої і вибухові речовини. «Кожний, хто буде помічений у порушенні вищезгаданих правил, буде негайно виведені з території резиденції», підкреслюється в інструкції.



ForUm
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY