detector.media
Олексій Мазур
16.01.2015 00:28
Рішення Нацради щодо "Інтера" засвідчує, що на інформаційному фронті в нас так само кепсько, як і з АТО
Попередження - це все, на що спромігся регулятор. Українці вимагали й очікували більшого.

Винесене Нацрадою попередження "Інтеру" - рішення менш, ніж половинчасте і виглядає реверансом нашого патріотичного регулятора перед власниками каналу, а значить і "кремлівським блоком", який вони представляють.

Єдино прийнятним і достойним вердиктом в цій ситуації, адекватним глибині завданих телемовником образ українцям, вчиненому ним демонстративному акту приниження нашої честі і гідності, знущання над патріотичними почуттями громадян й зневаги до України, було б позбавлення ліцензії.

Я не знаю, скільки в "Інтера" попереджень (два чи це перше), але навіть і з двома радіо "Вєсті" благополучно мовить, що би воно не казало в ефірі, якого б антиукраїнського паскудства не припускалися ведучі й гості студії. Нацраді по цимбалах. Не реагує, бо, мабуть, немає відповідної санкції з Банкової.

Тому ситуація в інформаційному просторі в нас є і буде така сама, як з АТО на Донбасі. Порошенківська тактика умиротворення агресора з одностороннім припиненням вогню й створенням найсприятливіших умов для маневрів окупанта проглядається у всіх сферах. В тому числі і в нашому теле і радіоефірі.

А значить там триватимуть такі ж самі ворожі обстріли і бомбардування із суворим дотриманням наказу не відкривати вогонь у відповідь. Хіба що для проформи, щоби це було максимально лояльно й символічно для ворога, щоби не дай Боже, він не зазнав серйозних втрат і шкоди, які б не дозволили йому продовжувати атаку.

На засіданні голова Нацради Юрій Артеменко застеріг менеджерів каналів: "Люди до вас прийдуть. І бити скло будуть не тільки Інтеру". Дивіться, щоби одного чудового дня і до вас на Прорізну не завітали. З палким привітом...

"Вставай, мила моя вставай,

Більшого вимагай!" /О.Е./

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY