detector.media
Олексій Мазур
29.12.2014 12:42
Матвій Ганапольський під час ефіру на радіо "Вєсті" читає "Дусю" (ФОТО)
Слухаю і дивлюся ненависне мною радіо "Вєсті" по Інтернету. На сайті радіостанції ведеться онлайн-трансляція. Раптом бачу на моніторі студійного комп'ютера, за яким сидить Матвій Ганапольський, знайомі обриси.

Слухаю і дивлюся ненависне мною радіо "Вєсті" по Інтернету. Моніторю. На сайті радіостанції ведеться онлайн-трансляція. Раптом бачу на екрані студійного комп'ютера, за яким сидить Матвій Ганапольський, знайомі обриси.

Натискаю на паузу, придивляюся - точно! У Ганапольського розкрита "Дуся" на моєму останньому дописі про "свиняче рило" Порошенка у виконанні Матвія Юрійовича.

В цей час Ганапольський веде інтерактив разом зі своїм вірним напарником і надійним помічником Павлом Новіковим. Матвій Юрійович спілкується зі слухачами, а сам пильно вдивляється в Інтернет-сторінку. Прочитав, знову переглянув, прокрутивши замітку.

Згодом пішов за вказаними у ній лінками на інші мої дописи про себе. Все так само ретельно роздивляється, занурюючись у читання. Потім підкликав до комп'ютера свою доньку Катю, яка сьогодні чомусь гостювала на передачі, вказав їй пальцем на статтю, щось почав пояснювати, та кивала йому у відповідь.

Радий, що випала нагода наочно пересвідчитися у тому, що мої дописи потрапили на очі беспосередньому об'єкту критики. Сподіваюсь хоч після цього Ігор Гужва не казатиме, що "Вєстям" невідомі випадки якихось претензій до контенту ефіру.

А ще розраховую (правда не знаю, чи не даремно?), що зафіксовані мною "речові докази" не щезнуть з архіву радіостанції, як це неодноразово траплялося раніше.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY