detector.media
26.09.2003 14:39
Вдова Александрова скептично ставиться до інформації, оголошеної Віктором ШокінимІМІ
Дружина вбитого журналіста Ігоря Александрова Людмила скептично ставиться до інформації, оголошеної сьогодні заступником Генерального прокурора Віктором Шокіним на прес-конференції.

Вдова Александрова відзначає, що прізвища, названі на прес-конференції, дуже добре знайомі в Донецькому регіоні.

“Але якщо ще не відбувся суд, як ми можемо називати хто дійсно був замовником, організатором чи виконавцем убивства? Я дуже скептично ставлюсь до сказаного на прес-конференції. Підтвердити або заперечити винність названих людей зможе лише суд. Хоча, звичайно, я маю свою точку зору. Це вбивство має бути розслідуване, має бути якийсь результат. Але те, що відбувалось два роки тому, коли було засуджено, а потім виправдано людину, дуже насторожує і змушує не квапитись з висновками”, - сказала Людмила Александрова кореспонденту ІМІ.

Нагадаємо, що Віктор Шокін сьогодні на прес конференції повідомив, що павоохоронні органи арештували замовників і безпосередніх виконавців вбивства директора Слов’янської телерадіокомпанії «Тори» Ігоря Александрова. Замовник вбивства – Олександр Рибак, організатор – його молодший брат Дмитро Рибак і виконавець Турсунов й Опінко – належали до злочинного угрупування «17 квадрат».

Виконавець убивства отримав 4 000 доларів, - стверджує В.Шокін. День вбивства, за його словами, був обраний не випадково: Олександр Рибак відзначав день народження.

Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю СБУ Володимир Тимошенко заявив, що Александрова вбили за його журналістську діяльність. Він повідомив також, що слідство триває, правоохоронці шукають інших учасників злочину.

Александров помер 7 липня 2001 року в лікарні після того, як невідомі 3 липня тяжко побили його бейсбольними бітами біля входу в будівлю телекомпанії.

З важкою черепно-мозковою травмою журналіста було доставлено в лікарню, де його прооперували. Журналіст знаходився в глибокій комі.

Ігоря Александрова поховали 9 липня 2001 року в Слав’янську.

ІМІ
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY