detector.media
Олексій Мазур
17.11.2014 16:47
Від скромності Матвій Ганапольський точно не помре
Російський радіоведучий вважає себе найкращим в Україні.

Тривалого часу Матвій Ганапольський проголошував радіо «Вєсті» радіостанцією № 1 в Україні. Без жодних посилань на будь-які опитування чи дослідження. Просто № 1 і все. Причому це почалося невдовзі після старту проекту. Тобто, варто було з’явитися “Вєстям» в ефірі, як вони відразу чомусь стали найпершими, найкращими, най-най-най.

Але нещодавно картина раптово змінилася. Ганапольський почав оприлюднювати рейтинги, згідно з якими радіо «Вєсті» вже не № 1, а № 4 - радіостанція займає четверту сходинку за популярністю.

Одначе разом з тим Ганапольський наводить відомі йому дослідження, за якими ранковий ефір за його участю є найрейтинговішим серед усіх ранкових передач на всіх радіостанціях України. Про це він повідомив і на останньому «Шустер-live». Ганапольський похвастався, ставлячи запитання Юрію Луценку:

-          Юрий Витальевич, вы можете меня поздравить?

-          С тем, что вас уволили с «Эха Москвы»?

-          Нет, это 21 числа будет совет директоров, там, может, всех разгонят. Сегодня пришли рейтинги радиостанции «Вести», на которой я тружусь в Киеве. И вы поймете. Это связано. Короче говоря, мой утренний эфир – первый в Украине!  Выше даже музыкальних радиостанций. Вы меня поздравляете, да?

-          Я вас поздравляю и желаю  объективности.

-          Спасибо большое.

Коли людина  напрошується на привітання, то це певним чином її характеризує.  От вшануйте мене! Давайте, віншуйте! Як правило, якщо є з чим вітати, то людина не вимагає цього,  її просто вітають. Слова привітання мають надходити без якого-небудь примусу.

Ранковий ефір на радіо «Вєсті» Ганапольський веде (чи, враховуючи надважливий статус ясновельможної персони, тут правильніше було б сказати Матвій Юрійович «ведуть?») разом зі своїм постійним напарником Павлом Новіковим. Звісно, той грає другим номером, але його роль не менш важлива. Він повноправний учасник програми.

Новіков завжди на підхваті в Ганапольського – допомагає своїми репліками, вгадуючи думку «метра», підшукує найбільш підходящі слова для її точного висловлення. Будучи людиною широко обізнаною і ерудованою, Новіков не рідко буває навіть компетентнішим у темах, про які говорить Ганапольський. Повсякчас підказує, нагадує, доповнює.

Особливо Новіков проявляється в ефірах, коли підміняє напарників інших ведучих. Тоді він природним чином починає грати першу скрипку. 

А тепер порахуйте, скільки разів Матвій Юрійович у Шустера сказав «я», «меня», «мой», і скільки згадав свого колегу – вірного і надійного помічника?

У Ганапольського на «Вєстях» є передача, яку він веде сам – «На пике событий». Отут Матвій Юрійович мав би беззаперечне право казати «мой эфир».  Але ж в рейтинги потрапила не вона, а та, де він разом з Новіковим. То чому б було не згадати напарника?

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY